Etusivu » Yksityinen: Verkkokauppa » STIHL MSA 120 C-B SETTI Moottorisaha

STIHL MSA 120 C-B SETTI Moottorisaha

359,00


 • Akkuteknologia Litiumioni AK tuoteperhe
 • Akun kesto AK 20 min jopa 40
 • Akun kesto AK 30 min jopa 55
 • Jännite V 36
 • Ketjujako 1/4″P
 • Akun kesto AK 10 min jopa 18
 • Akun kesto AK 20 min jopa 40
 • Paino kg 2,5-2,7
 • STIHL Oilomatic teräketju 1/4″ PM3 1,1 mm
 • Suositeltu akku AK 20
 • Terälevy Rollomatic E Mini
 • Terälevy cm 30
 • Tärinätaso vasen/oikea m/s² 3,4/3,2
 • Ääniteho dB(A) 94
 • Äänenpaine dB(A) 83 
Tuotetunnus (SKU): 12540115888 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Aito STIHL

Uskomattoman kevyt akkumoottorisaha, täydellinen työkalu talon ympärillä työskentelyyn, puutarhaan ja mökille. Varustettu STIHL teräketjun pikakiristyksellä ja QuickStop Super ketjujarrulla. Kapea 1/4″ PM3 teräketju takaa erittäin hienon leikkauksen ja hyvän leikkausvoiman. Niin hiljainen, että kuulonsuojausta ei tarvita.

Sisältää AK 20 akun ja AL 101 laturin.

 

Akku AK 20Zoom

Akku AK 20

Kompakti Litium-Ioni akku STIHL COMPACT-akkuperheeseen, 36 V jännitteellä ja 118 Wh kapasiteetilla. Käyttöaika riippuu käytettävästä koneesta. Lataustason näyttövalolla (LED). Yhteensopiva laturien AL 101, AL 100, AL 300 ja AL 500 kanssa.

EC-moottoriZoom

EC-moottori

EC moottori on uskomattoman energiatehokas ja on käytännössä kulumaton. Ja kiitos erinomaisen hyötysuhteen, jokainen tippa akun tuottamasta tehosta hyödynnetään suorituskyvyssä.

Erittäin hiljainenZoom

Erittäin hiljainen

Kaikki koneet STIHL COMPACT-akkuperheessä ovat niin hiljaisia, että sinun ei tarvitse käyttää kuulonsuojausta.

Kahden käden oteZoom

Kahden käden ote

Ergonomisesti suunnitellut kahvat takaavat hyvän ja mukavan otteen sahasta. Voit työskennellä turvallisesti kaikissa asennoissa.

Ketjuöljysäiliön korkki, ilman työkalujaZoom

Ketjuöljysäiliön korkki, ilman työkaluja

Läpinäkyvästä teräketjuöljysäiliöstä on helppo tarkastaa öljyn täyttötaso. Kun on aika tankata lisää, korkki on helppo avata ja sulkea ilman työkaluja.

KuljetusasentoZoom

Kuljetusasento

Akku on mahdollista lukita laitteessa kahteen eri asentoon. Ensimmäinen asennossa, kuljetusasento, akku on tiukasti kiinni laitteessa, mutta ei kosketuksissa virransyötön kanssa. Toisessa asennossa, toiminta-asento, akku on painettuna pohjaan asti jolloin akku antaa virtaa laitteelle.

Laturi AL 101Zoom

Laturi AL 101

Laturi STIHL COMPACT-akkuperheeseen. Latauksen merkkivalolla (LED) sekä virtajohdon kiinnitystarralla. Laturi on mahdollista kiinnittää myös seinälle.

QuickStop Super ketjujarruZoom

QuickStop Super ketjujarru

Lisäjarrujärjestelmä parempaan turvallisuuteen – vain STIHLiltä. Teräketju ei pysähdy samantien ainoastaan takapotkusuojan aktivoinnista vaan myös heti kun ote takakahvasta irroitetaan. Ketju pysähtyy sekunnin murto-osassa ja antaa näin käyttäjälle erittäin hyvän ja tehostetun suojan.

STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmäZoom

STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmä

Verrattuna tavalliseen terälevyyn ilman Ematic järjestelmää, STIHL Ematic järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic tai Ematic S terälevyn, STIHL Oilomatic teräketjun ja öljypumpun kanssa. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.

STIHL teräketjunpikakiristys (B)Zoom

STIHL teräketjunpikakiristys (B)

STIHL teräketjunpikakiristys (B) tekee ketjunkiristyksestä erittäin helppoa. Löysäät vain lukitusruuvin ja kiristät säätöpyörästä ketjun. Kaikki ilman työkaluja.

TakakahvaZoom

Takakahva

Musta pehmustettu takakahva tarjoaa hyvän ja turvallisen otteen. Kaasuliipaisimen turvakytkin helposti kahvan sivulla.


Käyttöohjekirja

Lataa tästä PDF 24 MB


Ohjeet moottorisahan turvalliseen käyttöön ovat välttämättömiä mahdollisten vaaratilanteiden tunnistamiseksi tai arvioimiseksi. Käytä aina suojavaatetusta ja -varusteita. Jos jokin on epäselvää, suosittelemme noutamaan moottorisahan myymälästä. – STIHL

Lisätietoja ja opastusvideot tämän linkin takana.

Otsikko

Go to Top