Toimitusehdot

 

Tuotteen myyjä

Verkkokaupan myynnistä ja markkinoinnista vastaa
Kiteen Konediesel Oy / Y‑tunnus 0558129-7
Peltotie 1, 82500 Kitee
Puh. +358 400 609 789
kiteen@konediesel.fi

Maksaminen

Paytrail –maksupalvelulla

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839–7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Paytrail Oyj, y‑tunnus: 2122839–7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839–7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitus

Toimitusaikamme on varastossa oleville tuotteille yleensä 1–7 arkipäivää. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla toimitusaika on kuitenkin pidempi. Tilaustuotteet sovitetaan normaaliin tuotantoon jolloin toimitusaika riippuu sen hetkisestä tuotantotilanteesta.
Vahvistamme toimitusajan kun tilauksesi on käsitelty. Jos tilauksessa on tuotteita, joille on ilmoitettu pidempi toimitusaika, kestää tällaisten tilausten toimitus luonnollisesti hieman pidempään.
Tuotteet toimitetaan tilauksen yhteydessä valitsemallasi toimitustavalla, lähimpään toimipisteeseen, suoraan kotiisi tai työpaikallesi. Toimittaja sopii suoraan asiakkaan kanssa tuotteen toimituksesta kotiovelle.
Huom! Emme voi vaikuttaa toimitusaikaan, jos toimituksen pitkittyminen johtuu kolmannen osapuolen virheestä, lakosta tai luonnonmullistuksista.

Asiakaspalautukset

Uskomme, että tulet olemaan tyytyväinen ostoksiisi. Jos huomaat kuitenkin tilanneesi väärän tuotteen, tai haluat jostain syystä palauttaa ostoksesi, sovelletaan palautuksiin kuluttajasuojalain etämyynnin säännöksiä.
Varastosta toimitettavilla tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus ilman perusteluja. Palautusoikeus päättyy 14 vuorokauden kuluttua tavaranvastaanottamisesta. Tuotteet on palautettava myyntikuntoisina, käyttämättöminä, alkuperäisessä tuotepakkauksessaan.
Palautus- ja hyvitysoikeusoikeus ei koske asiakkaan pyynnöstä muokattuja tuotteita.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa tilaus yksiselitteisellä tavalla. Ilmoituksen voi tehdä myös vapaamuotoisesti esimerkiksi sähköpostilla tai palautettavan tavaran mukana toimitettavalla ilmoituksella. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä oikeusministeriön asetuksessa säädetyn mallin mukaisella peruuttamislomakkeella tai muulla yksiselitteisellä tavalla viimeistään 14 päivän kuluttua (KSL 6:14)
Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.
Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ilman erillistä peruuttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä. Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää, että ilmoitus on tehty.
Jos peruuttamisajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, peruuttamisilmoitus voidaan tehdä vielä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen. (KSL 12:1e)
Kuluttajalla on oikeus peruuttaa sopimus myös ennen tavaran toimittamista. Peruuttamisoikeuden käyttämiselle ei tarvitse esittää perusteluja.
Voit joko vaihtaa tuotteen uuteen tai saada rahapalautuksen.
Asiakas maksaa itse tuotteen palautuksesta aiheutuvat kulut.

Varasto

Tuote palautetaan käyttämättömänä, kokoamattomana ja asianmukaisesti pakattuna.
HUOM! Tuotteilla, joihin on asiakkaan pyynnöstä tehty muokkauksia ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Asiakaspalautuksesta tulee ilmoittaa meille sähköpostitse
Paketin noutamatta jättäminen tai lähettäminen paluupostissa ilman erillistä ilmoitusta ole sama asia kuin kaupan peruminen. Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta perimme erillisen 20,00 €:n maksun joka vastaa lähetys‑, käsittely- ja palautuskulujen todellista kulua.

Reklamaatiot

Jos käy niin harmillisesti, että tilaamasi tuote on väärä tai viallinen, otathan aina ensimmäisenä yhteyttä asiakaspalveluumme, josta saat tarkemmat ohjeet. Vialliset osat on helpoin vaihtaa, kun tuotetta ei ole vielä koottu. Jos paketti on kolhiintunut kuljetuksessa, toimithan tässäkin kohtaa samalla tavalla.

Tietosuojakäytäntö

Tutustu tietosuojakäytäntöön verkkosivun “Tietosuoja” välilehdellä.
Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan. Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään. Elektronisesti talletetut tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Muuta

Mikäli verkkokaupassamme olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus‑, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, emme ole velvollisia toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.