Savon Konepiste ja Kiteen konediesel

Kiteen Konediesel Oy on vuosikymmenten ajan Kytänniemessä toiminut konemiehen monipuolinen tavaratalo. Valmetin traktorihuollolla sopimushuoltajana vuonna 1978 alkanut Unto Väkeväisen perustama yritys on kasvanut vuosikymmenten aikana useita henkilöitä työllistäväksi monipuoliseksi konekaupaksi ja huoltoliikkeeksi. Tänä päivänä toimimme Valtra traktoreiden ja Sampo-Rosenlew puimureiden valtuutettuna huolto- ja varaosaliikkeenä.

Vuodesta 1987 alkaen olemme toimineet Isojoen konehallin työkalu- ja varaosien sopimuskauppiaana. Meiltä löytyy myös mm. Stiga ja Viking kesäkoneet, huolto ja varaosat. Stihl sahat, varusteet, varaosat ja huolto. Dimex työvaateet. Milwaukee ja Hitachi sähkö- ja akkutyökalut. Huki ja Masa lumilingot. Aku, Majava ja Nipere perävaunut venetrailerit ja tarvikkeet. Japa ja Mottimaster pilkekoneet. Varta, Powerline ja Optima akut 4-225 ah. Ja paljon muita edustuksia ja tuotteita.

Savon Konepiste on 30.01.2020 avattu uusi liike ent. Linnan Koneen tiloissa Savonlinnassa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat koko IKH:n valikoiman lisäksi, hydrauliikka, metsä- ja puutarhalaitteet sekä vapaa-ajan koneet ja tarvikkeet.