HUSQVARNA Balance XT Valjaat

144,90

1 varastossa

Balance XT -valjaissa on monia käyttömukavuutta parantavia ominaisuuksia. Leveät, pehmustetut ja vartaloa mukailevat olkahihnat vähentävät ylävartaloon ja hartioihin kohdistuvaa rasitusta. Hihnat ovat heijastavaa materiaalia, minkä ansiosta työskenteleminen hämärässä tai sumussa on turvallisempaa. Lonkkavyössä, johon yltää helposti, on paikka matkapuhelimelle tai työvälineille. Liikkeitä myötäilevän lonkkatuen voi säätää ruohon- ja metsänraivaussahan mukaan. Kelluva rakenne vähentää selkään kohdistuvaa rasitusta ja työ sujuu helpommin. Valjaat voidaan edestä säätää kahteen asentoon, jotka vähentävät rintaan ja keuhkoihin kohdistuvaa painetta. Valjaat sopivat niin naisille kuin miehillekin.

Tuotetunnus (SKU): 5784498-01 Osastot: ,

Kuvaus

Säädettävä selkälevy
Vartaloa myötäilevä selkälevy tukee hyvin selkää. Valjaat voidaan säätää kolmeen eri asentoon eri kokoisten käyttäjien mukaan.

Nivelöidyt olkahihnat
Olkahihnat myötäilevät hartioiden liikkeitä ja vähentävät kuormitusta.

Säädettävä rintalevy
Rintalevyn voi säätää kahteen eri asentoon. Alemmassa asennossa paino siirtyy hartioilta lantiolle ja rintaan kohdistuva paine pienenee. Tämä on miellyttävämpää esim. naiskäyttäjille.

Lonkkatuki
Iskua vaimentava lantiotuki suojaa rasitukselta ja iskuilta sekä helpottaa työtä laajentamalla käyttöalaa.

Otsikko

Go to Top