HUSQVARNA Technical Extreme Turvahousut

449,00

Suunniteltu kokoipäiväiseen ammattikäyttöön metsätyössä. Heijastavan kankaan, kevyen ja joustavan materiaalin ja Cordura-vahvisteiden harkittu yhdistelmä varmistaa turvallisuuden, kestävyyden ja tuottavuuden. Moderni, tyköistuva malli on mukava, ja käyttömukavuutta lisäävät säädettävä vyötärö, Husqvarna Tech-Knee sekä muotoonommellut polvet ja tuuletusaukot.

Vaihtoehto S 46/48: Pidempi toimitusaikaVaihtoehto M 50/52: Pidempi toimitusaikaVaihtoehto L 54/56: Pidempi toimitusaikaVaihtoehto XL 58/60: Pidempi toimitusaika
Tuotetunnus (SKU): 5949968 Osasto:

Kuvaus

  • Viiltosuoja Kyllä
  • EN-hyväksyntä 381
  • Luokka Luokka 1 (20 m/s)
  • Euro-testattu Kyllä

 

Husqvarna Tech-Knee
Husqvarna Tech-Knee. Viiltosuojaa parantavat kerrokset polven tiukimmassa kohdassa. Vedenpitävä, pehmustettu ja viiltosuojalla varustettu.

Vyötärönauhan säätö tarramekanismilla
Vyötärönauhan säätö tarramekanismilla. Kokoa voi esimerkiksi säätää käyttäjän mukaan, kiristää, jos housut kastuvat ja tuntuvat painavilta tai löysentää tuuletuksen parantamiseksi.

Tuuletus – vetoketjut lahkeiden takana
Tuuletusta voi säätää lämpötilan mukaan.

Oikeassa lahkeessa vetoketjutasku kahdelle mitalle

Vasemmassa lahkeessa yksi vetoketjutasku

Koukku nauhojen kiinnittämistä varten

Mukana olkaimet, nappikiinnitys
Housujen mukana toimitetaan olkaimet, joilla varmistetaan mukava istuvuus.

Kevyt stretch
Joka suuntaan joustava stretch-materiaali on erittäin miellyttävä, hyvin hengittävä ja joustaa hyvin kohdissa, joissa liikkuvuudelle asetetaan suuret vaatimukset.
190 g/m2. 88 % polyesteri (14 % polyesteri Coolmax®) / 12 % elastaani (Lycra®).

Höyhen-stretch
Kevyintä kahteen suuntaan joustavaa materiaalia on käytetty kohdissa, joissa liikkuvuudelta vaaditaan paljon. Kangas jättää tilaa liikkumiselle ja on erittäin mukava käytössä. 185 g/m2. 66 % polyesteri / 34 % elastaani.

Cordura® reflex
Repeytymistä ehkäisevä ja vettä hylkivä materiaali kulutuksella alttiimmissa kohdissa. Heijastavat langat parantavat näkyvyyttä hämärissä ja sumuisissa olosuhteissa. 335 g/m2. 100 % polyamidi.

Cordura®-vahvisteinen
Kulutusalttiimmissa kohdissa on käytetty repeytymistä ja kulutusta ehkäisevää materiaalia. Takaosa on erityisesti vahvistettu vedenpitäväksi. 225 g/m2. 100 % polyamidi.

Lisätiedot

Housun koko

S 46/48, M 50/52, L 54/56, XL 58/60

Otsikko

Go to Top