HUSQVARNA BLi950X Reppuakku

1.599,00

Erittäin kestävän ja suorituskykyisen (31,1 Ah) reppuakun tuottavuus ja käyttöaika ovat parhaat mahdolliset. Vankka rakenne soveltuu erinomaisesti ammattikäyttöön kaikissa sääolosuhteissa. LED-ilmaisin kertoo akun varaustilan ja tarkka prosenttimääräinen ilmaisin sovitinkappaleessa helpottaa työn suunnittelua. Ergonomiset valjaat istuvat täydellisesti, ja akku voidaan vaihtaa helposti valjaita riisumatta. Irrotettava tukijalka pitää akun pystyssä ja estää sitä kastumasta ja likaantumasta, minkä ansiosta käyttömukavuus ja tehokkuus pysyvät suurina.

Pidempi toimitusaika
Tuotetunnus (SKU): 9670932-01 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

  • Akun kapasiteetti 31.1 Ah
  • Akun tyyppi Li-Ion
  • Akun jännite 36 V
  • Paino 9.4 kg

 

Ergonomiset valjaat
Ergonomiset valjaat voi säätää sopiviksi kaikenkokoisille vartaloille, jolloin käyttäjän selkä ja niska rasittuvat vähemmän.

Akun varaustason tarkistus
Akun selkeä LED-näyttö ja tuotteen sovittimen vielä tarkempi tilanäyttö kertovat sinulle hetkessä, onko akku latauksen tarpeessa.

Säilytystilaa tarvikkeille
Sisäänrakennettu tukijalka tarjoaa myös säilytystilan henkilökohtaisille tarvikkeille.

Erinomainen liikkuvuus
Lannevyön kelluva kiinnityspiste mahdollistaa sen, että valjaat seuraavat käyttäjän liikkeitä, jolloin työskentely on aina tehokasta ja mukavaa.

Kaapelin ohjaus
Valjaissa on useita kiinnityspisteitä, jotka pitävät akkukaapelin työskentelyn kannalta parhaassa asennossa.

Irroitettava tukijalka
Integroidun tukijalan avulla reppuakku pysyy pystyssä tasaisella alustalla sekä kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Helppo irroittaa.

Kotelon suojaus
Jämäkkä kotelo, jossa suojakaari mahdollistaa kovan päivittäisen käytön kuluttavissa olosuhteissa.

Otsikko

Go to Top