STIHL GTA 26 SETTI Oksasaha

169,00

2 varastossa


  • Ketjujako 1/4″ P
  • Teho V 11
  • Äänenpaine dB(A) 77
  • Akkuteknologia Litiumioni AS tuoteperhe
  • Terälevyn uran leveys mm 1,1
  • Terälevyn pituus cm 10
  • Keskimääräinen sahauskapasiteetti 5*5cm 40
  • Tärinäarvo oikea m/s² 2,8
  • Tärinäarvo vasen m/s² 2,9
  • Paino kg 1,2
Tuotetunnus (SKU): GA010116918 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vahva ja kätevän kokoinen akkusaha

Älä anna pienen koon hämätä. GTA 26 näyttää käytössä todellisen kokonsa. Kun leikkaat puita ja pensaita, pilkot oksia tai teet rakennustöitä: Se vakuuttaa suurella sahaustehollaan, hiljaisella toiminnalla, erittäin hyvällä ergonomiallaan ja pitkällä käyttöajallaan – 10,8 V vaihtoakkujen AS 2 ansiosta.

Monipuolinen akkusaha. Puiden ja pensaiden karsintaan, oksien sahaamiseen tai rakennustöihin. 1/4“ PM3-teräketju tarjoaa suuren sahaustehon ja hyvän sahausjäljen. Pitävä kahva täydellistä ergonomiaa varten. Ketjun vaihto ilman työkaluja, taittuva ketjusuojus turvalliseen työskentelyyn, lataustilan näyttö.

Sisältää Akun AS1 ja laturin AL 1.

 

Tehokas teräketjuZoom

Tehokas teräketju

Akkusahalla on voimakas STIHL Picco Micro 3 teräketju ja korkea ketjunopeus (8 m/s), joka tekee työstä nopeaa ja työnjäljestä kaunista.

Taittuva ketjunsuojaZoom

Taittuva ketjunsuoja

Käyttäjän turvallisuutta varten on akkusahalla taittuva ketjunsuojus, jonka voi nostaa 90°. Suojus antaa käyttäjälle suojaa samalla kun se ei estä työssä vaan antaa käyttäjän leikata koko leikkuupituudella.

LED lataustilannäyttöZoom

LED lataustilannäyttö

LED-latausvalon avulla voi helposti seurata akun käyttöä ja latautumista.

Litiumioni akku ja laturiZoom

Litiumioni akku ja laturi

AS 2 on voimakas, mutta kevyt 10,8 V litiumioni akku. Akussa on pitkä käyttöaika ja korkea teho. Laturi AL 1 tulee mukana kun ostaa setin.

Kätevä kuljetuslaukkuZoom

Kätevä kuljetuslaukku

Setin mukana tulee kätevä kuljetuslaukku, jonka voi kiinnittää seinälle tai käyttää kuljetuksen aikana. Akku ja laturi kuuluu myös settiin ja niille on laukussa omat taskut.

Työkaluton ketjunvaihtoZoom

Työkaluton ketjunvaihto

Ketju vaihdetaan yksinkertaisesti ilman työkaluja löysäämällä akkusahan sivussa olevalla siipimutterilla. Ketjua ei tarvitse kiristää käsin.


Käyttöohjekirja

Lataa tästä PDF 42,1 MB


Ohjeet moottorisahan turvalliseen käyttöön ovat välttämättömiä mahdollisten vaaratilanteiden tunnistamiseksi tai arvioimiseksi. Käytä aina suojavaatetusta ja -varusteita. Jos jokin on epäselvää, suosittelemme noutamaan moottorisahan myymälästä. – STIHL

Lisätietoja ja opastusvideot tämän linkin takana.

Saatat myös pitää...

Go to Top