HUSQVARNA 520iHD70 Pansasleikkuri

549,00

Voimakas, kevyt ja tasapainoinen akkukäyttöinen pensasleikkuri on tehty ammattikäyttöön ja varustettu 70 cm:n pituisella kaksipuolisella leikkuuterällä, jolla ylettyy pidemmälle. Uusi tehokas moottori ja akku auttavat maksimoimaan käyttöajan. Kääntyvä takakahva helpottaa työskentelyä pysty- ja vaakasuuntaan leikattaessa.

Hinta ei sisällä akkua ja laturia.

Pidempi toimitusaika
Tuotetunnus (SKU): 9679157-02 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

  • Akun jännite 36 V
  • Terän pituus 70 cm
  • Terän väli 32 mm
  • Leikkuunopeus 4000 leikkuuta/min
  • Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla 78 dB(A)
  • Äänentehotaso, taattu (LWA) 94 dB(A)
  • Paino ilman akkua 3.9 kg

Hiljainen käyntiääni
Akkutuotteidemme melutaso on jopa 13 dB(A) alhaisempi kuin polttomoottorikoneiden – ero on siis merkittävä. Jo 3 dB(A):n muutos havaitaan usein äänitason puolittumisena, ja hiljaisempi työympäristö on aina käyttäjälle miellyttävämpi.

Vaatii vain vähän ylläpitoa
Polttoainetta ei tarvitse lisätä, huollettavia osia on vähemmän ja vetojärjestelmän sähköinen ohjaus vähentää seisonta-aikoja ja käyttökustannuksia.

Varusteet tauottomaan käyttöön
Akkukäyttöisten koneiden lisävarusteet tehostavat ja nopeuttavat työtäsi.

Kääntyvä takakahva
Helpottaa koneen käyttöä, riippuen onko leikattava pinta pystysuorassa-vaakatasossa.

Polttomoottorin suorituskyky
Akku on voimanlähteenä yhtä tehokas, luotettava ja pitkäikäinen kuin polttomoottori – eikä tuota lainkaan päästöjä. Lisäksi akku toimii yhdellä latauksella yhtä kauan kuin mihin tankillinen polttoainetta riittää.

Intuitiivinen näppäimistö
Erittäin helppokäyttöinen näppäimistö.

savE™
Valitse olosuhteiden mukaan normaali tai savE™-tila sen mukaan, haluatko maksimitehon vai maksimikäyttöajan. Molemmissa tapauksissa tulos on loistava.

Sama akkujärjestelmä sopii kaikkiin
Akku on suunniteltu vaativaan ja pitkäkestoiseen ammattikäyttöön. Husqvarnan akkujärjestelmä on suunniteltu siten, että samaa akkua voi käyttää lähes kaikissa kannettavissa koneissamme. Akku on mahdollista vaihtaa nopeasti vaikkapa trimmeristä puhaltimeen tai pensasleikkuriin ja työ jatkuu. Moottorisahoissa ja ruohonleikkureissa voidaan käyttää BLi20 tai sitä tehokkaampaa akkua.

Erittäin tasapainoinen
Erinomainen tasapaino helpottaa käyttöä.

Leikkuunopeus
Leikkuuterän suuri nopeus – 4000 leikkausta minuutissa – varmistaa siistin ja tarkan tuloksen.

Kevyt rakenne
Vähäisten komponenttien ja kevyen sähkömoottorin ansiosta kokonaispaino on pieni polttomoottorikoneisiin verrattuna.

Säänkestävä (IPX4)
Tämä akkukäyttöinen Husqvarna-kone täyttää IPX4-luokituksen sateenkestovaatimukset. Se on kestävä ja luotettava työkalu, jota voi käyttää kaikissa sääoloissa vuoden ympäri.

Battery through -rakenne 
Akku on sijoitettu fiksusti vaakasuunnassa koneen rungon läpi. Tämä vähentää akkukotelon likaantumisen ja kastumisen riskiä ja siitä seuraavia liitinongelmia. Tämän ansiosta akun voi sijoittaa haluttuun painopisteeseen tai sen lähelle ja tuotteen kääntöakselille, jolloin tuotteen käsiteltävyys paranee. Rungon läpäisevä rakenne tekee tuotteen käytöstä joustavaa, sillä se mahdollistaa erikokoisten akkujen käytön.

Otsikko

Go to Top