HUSQVARNA Automower 420 Robottiruohonleikkuri

2.849,00

Hyvin varusteltu isokokoinen robottiruohonleikkuri haastavien nurmikoiden tehokkaaseen leikkaamiseen. Sopii suurien, korkeintaan 2 200 m²:n alueiden leikkaamiseen ja selviytyy myös jyrkissä rinteissä, joiden kaltevuus on enintään 45 %. Älykäs tekniikka säätää leikkaamisen nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mahdollistaa tavallista pidemmän ruohon pisteleikkauksen rajatulla alueella ja ohjaa leikkurin kapeiden kohtien läpi. Suuren ja helppokäyttöisen näytön sekä intuitiivisen valikon avulla leikkurin voi määrittää leikkaamaan haluttuna ajankohtana. Valkoinen värikuori on saatavana lisävarusteena.

Pidempi toimitusaika
Tuotetunnus (SKU): 9676731-21 Osasto:

Kuvaus

  • Työskentelyalueen kapasiteetti 2200 m² ±20%
  • Työalueen maksimikallistus 24 °
  • Leikkuuleveys 24 cm
  • Leikkuukorkeus, vähintään–enintään 20-60 mm
  • Keskimääräinen latausaika 50 min
  • Melutaso 58 dB(A)

 

Automower® Connect@HOME
Bluetooth® sovellus, Automower® Connect@HOME, antaa sinulle mahdollisuuden hallita leikkuriasi älypuhelimen välityksellä. Voit antaa helposti komennon käynnistää, pysäyttää tai pysäköidä ja tarkistella ja muuttaa asetuksia. Bluetooth®-yhteys jopa 10 metrin päähän. Vakiona 300- ja 400-sarjan Standard-malleissa.

Ultra-silent-pyöränmoottorit
Pyöränmoottoreiden uusi teknologia ja kaksiportainen vaihteisto mahdollistavat ultrahiljaisen käytön. Erinomainen suorituskyky ilman häiritsevää melua, eikä 24/7 leikkaaminen häiritse naapurustoakaan.

Kaksi hakukaapelia
Malliston kärkituotteet on varustettu vähintään kahdella hakukaapelilla, jotka helpottavat ja nopeuttavat työtä etenkin monimuotoisissa puutarhoissa.

Sähköinen leikkuukorkeuden säätö
Haluttu leikkuukorkeus on helppo säätää sähköisesti.

Otsikko

Go to Top