HUSQVARNA Automower 440 Robottiruohonleikkuri

3.799,00

Husqvarna Automower® 440 on kestävä ja erittäin luotettava robottiruohonleikkuri yli 4 000 neliön nurmialueille. Se hoitaa alueen itsenäisesti ja äänettömästi sekä pystyy liikkumaan kapeissakin kohdissa, hankalassa maastossa ja kaltevuudeltaan jopa 45 %:n rinteissä. Sääajastin ohjaa leikkaamista kasvukausien mukaan, ja pisteleikkaamisen avulla leikkuri hoitaa alueet, joilla ruoho on pidempää. Leikkurissa on kaksi hakukaapelia ja neljä eri tapaa palata takaisin latausasemalle. Tuloksena on vihreä, siististi leikattu nurmikko käyttäjän tarvitsematta tehdä mitään.

Pidempi toimitusaika
Tuotetunnus (SKU): 9676733-21 Osasto:

Kuvaus

  • Työskentelyalueen kapasiteetti 4000 m² ±20%
  • Työalueen maksimikallistus 24 °
  • Leikkuuleveys 24 cm
  • Leikkuukorkeus, vähintään–enintään 20-60 mm
  • Keskimääräinen latausaika 60 min
  • Melutaso 56 dB(A)

 

Automower® Connect@HOME
Bluetooth® sovellus, Automower® Connect@HOME, antaa sinulle mahdollisuuden hallita leikkuriasi älypuhelimen välityksellä. Voit antaa helposti komennon käynnistää, pysäyttää tai pysäköidä ja tarkistella ja muuttaa asetuksia. Bluetooth®-yhteys jopa 10 metrin päähän. Vakiona 300- ja 400-sarjan Standard-malleissa.

Ultra-silent-pyöränmoottorit
Pyöränmoottoreiden uusi teknologia ja kaksiportainen vaihteisto mahdollistavat ultrahiljaisen käytön. Erinomainen suorituskyky ilman häiritsevää melua, eikä 24/7 leikkaaminen häiritse naapurustoakaan.

Kolme hakukaapelia
Kolme hakukaapelia helpottavat latausasemalle paluuta sekä toimintaa monimuotoisella ja laajalla alueella.

Sähköinen leikkuukorkeuden säätö
Haluttu leikkuukorkeus on helppo säätää sähköisesti.

Go to Top